Teken- en schilderlessen

Voor kinderen vanaf 6 jaar verzorg ik teken- en schilderlessen op locatie van basisscholen , bso's en sociaal culturele centra.

Kinderen die interesse hebben in tekenen en schilderen, zich verder willen ontwikkelen op dit vlak of gewoon nieuwsgierig zijn naar wat het ze brengt, zullen met plezier de lessen volgen. Ik bied cursussen aan vanaf minimaal 4 lessen, zodat ik een basis kan leggen waar kinderen op een later moment altijd weer mee verder kunnen.

Werk je op school of in de kinderopvang en wil je graag meer weten over de lessen die ik kan bieden voor jouw organisatie? Neem dan contact met me op. 


Wat kun je verwachten van mijn lessen?

Vind je het leuk om te schilderen? Of teken je graag? Ik help je graag op weg met leuke technieken, mooie materialen en de beste tips om nog meer plezier te beleven aan tekenen en schilderen.

Elke les zal starten met een verhaal of oefening om je iets te leren over tekenen en schilderen, over beroemde kunstenaars of om je inspiratie te geven voor je eigen werk.  
Zo maken we een zelfportret waarbij we eerst goed naar onszelf moeten kijken; hoe deden de kunstenaars dat vroeger eigenlijk?
Of we gaan ontdekken hoe je ervoor kan zorgen dat je tekening niet van het papier lijkt af te vallen! 
Ik laat je kennismaken met verschillende materialen zoals acrylverf, aquarelverf, pastelkrijt, potlood, grafietpotlood, houtskool en vilstift. 


Centraal staat dat alles mag en niets fout is, je mag zelf ontdekken maar ik help je natuurlijk wel! Als afsluiting praten we altijd even na en bekijken we elkaars werk, zodat je niet alleen van mij, maar ook van elkaar leert. 
Belangrijk is dat iedereen plezier heeft en dat je trots bent op wat je hebt gemaakt. 

Op teken- en schilderles? 


Enthousiast geworden en wil je graag op les? Dat kan!

Op maandagen van 15:15 uur - 16:30 uur kunnen kinderen vanaf 6 jaar komen tekenen- en schilderen in Sociaal Cultureel Centrum d'n As in Empel. Vanaf februari 2020 starten deze lessen weer en ik heb extra plekken beschikbaar gesteld. Deze reeks van 13 lessen kosten 8,- per keer, inclusief het materiaal.
Kom je ook?

De lessen vinden plaats op de volgende data:
3-2,  10-2,  2-3,  9-3,  16-3,  23-3,  30-3,  6-4, 4-5,  11-5,  18-5,  25-5 en 8-6